Backamo 25/8 Clara o Speedy

Nu är denna utställning klar 🙂
Vi är mycket nöjda med denna helg Clara (krumelurens miracle of joy) fick ett excellent och man märker på henne att hon äntligen visar sitt rätt jag och att hennes utveckling har kommit fram efter valparna hos krumeluren 🙂

Och sen våran älskade Speedy Gonzales Scavo ! han tog en 2:a plats i valp klass men han är i sin värsta ålder just nu en riktig ful ålder 😛 lite lång och leta mat i marken är väldigt kul 😛 men våran underbara handler Ulrika Wijk är så underbar med våra guldklimpar !

Publicerat av

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s